Ja sam pozitivna energija

Tehnologije

adifit™

adifit™

ADIFIT™ je zamjenjivi uložak koji omogućuje odabir odgovarajuće veličine tenisice za dijete.

ADIPRENE™

ADIPRENE™

ADIPRENE™ tehnologiju karakterizira pojačanje na donjem dijelu pete koje ublažava udarac o podlogu. Ovaj elastični materijal apsorbira udarac i tako štiti zglobove. Pruža dugotrajnu udobnost bez obzira na vrstu podloge.

ADIWEAR™

ADIWEAR™

ADIWEAR™ je izrazito izdržljiva guma koja sprečava trošenje potplata uslijed dodira s različitim vrstama podloge te istovremeno jamči izvrsno prianjanje i dodir s tlom. ADIWEAR™ potplat je gotovo neuništiv pa ova tehnologija tenisice čini iznimno dugotrajnima.

BOOST™

BOOST™

BOOST™ potplatom trčanju nema kraja. Revolucionarna tehnologija s energetskim kapsulama koje pružaju veći povrat energije u dodiru s tlom od bilo kojeg standardnog materijala, BOOST™ pjena pruža maksimalnu udobnost i amortizaciju. Najotporniji od svih materijala za izradu potplata bezgraničan je izvor energije, jednako udoban i učinkovit stotinama kilometara i u svim klimatskim uvjetima.

BOUNCE™

BOUNCE™

BOUNCE™ tehnologija je usmjerena na pružanju udobnosti i visoke energije tokom trčanja. S novim i poboljšanim razvojem pjene, osigurava elastičan osjećaj trčanja čemu pridonose i ugodni, posebno dizajnirani jastučići.

CLIMACHILL®

CLIMACHILL®

CLIMACHILL® je tehnologija koja pruža udobnost kod visokih temperatura. Inovativna tkanina koja sadrži titan i aluminijske rashlađujuće 3D točke osigurava maksimalno učinkovit trening i dobre rezultate usprkos visokim temperaturama.

CLIMACOOL®

CLIMACOOL®

CLIMACOOL® tehnologija rashlađuje stopalo. Prozračni materijal na gornjem vanjskom dijelu i ventilacijski otvori sa svih strana stopala omogućuju maksimalan protok zraka, isparavanje znoja i održavanje optimalne temperature u unutrašnjosti tenisice. Stopalo ostaje suho, a uz neprestano rashlađivanje udobnost je veća, a trčanje ugodnije.

CLIMAHEAT™

CLIMAHEAT™

Climaheat™ materijal sadrži šupljikasta vlakna koja zadržavaju topli zrak bez njegovog gomilanja. Služi kao izolacija te istovremeno omogućava isparavanje znoja.

CLIMALITE®

CLIMALITE®

CLIMALITE® je lagana tkanina s velikom sposobnošću upijanja vlage. Idealna je za vruće ljetne mjesece, a posebnom je čini kombinacija pamučnih vlakana s vanjske i sintetičkih s unutrašnje strane. Sintetička vlakna upijaju znoj s tijela, a pamučna su zaslužna za njegovo brzo isparavanje. Tkanina je meka i prozračna, a osigurat će vam da se osjećate udobno i svježe.

CLIMAPROOF®

CLIMAPROOF®

CLIMAPROOF® tehnologija pomaže optimizirati tjelesnu temperaturu i pruža zaštitu tijekom nepovoljnih vremenskih uvjeta poput jakog vjetra, kiše i snijega. Iako pruža toplu zaštitu od vanjskih uvjeta, istovremeno je prozračna i omogućuje  nesmetano isparavanje vlage.

CLIMAWARM™

CLIMAWARM™

Crimawarm™ materijal služi kao izolacija te se brzo suši i zagrijava. Dovoljno je gust da zadrži topli zrak, ali sadrži male kanale koji omogućuju isparavanje.

CONTINENTAL™

CONTINENTAL™

CONTINENTAL™ tehnologija nastala je suradnjom sa svjetski poznatim proizvođačem pneumatika. Posebna guma na potplatu tenisice uz veliku izdržljivost jamči i optimalno prianjanje uz podlogu u svim vremenskim uvjetima i na svakom terenu.

FORMOTION™

FORMOTION™

Tehnologija koja jamči nježan dodir s tlom, FORMOTION™ na stražnjem dijelu stopala ima jedinstveni mehanizam koji se slobodno pokreće i time omogućuje prirodno prianjanje uz svaku vrstu podloge. Značajno smanjuje stres kojim su izloženi zglobovi te pruža udobnost i osjećaj prirodnog kretanja na svakoj podlozi.

GORE-TEX®

GORE-TEX®

GORE-TEX® je prozračna vodonepropusna membrana koja pruža odličnu zaštitu od kiše.

ORTHOLITE®

ORTHOLITE®

ORTHOLITE® je antibaktrijski uložak koja omogućuje protok zraka i isparavanje vlage pa je unutrašnjost tenisice bez obzira na intenzitet treninga prozračna i suha.

SPRINGBLADE™

SPRINGBLADE™

SPRINGBLADE™ je novi, atraktivan dizajn potplata koji povećava učinkovitost. Radi se o elastičnim “oštricama” čiji je povrat energije među najučinkovitijima u industriji proizvodnje tenisica za trčanje. SPRINGBLADE™ tenisice imaju 16 prema naprijed nakošenih “oštrica” od high-tech polimera. Izuzetno su elastične i trenutačno reagiraju na svaku podlogu, komprimirajući i otpuštajući energiju kako bi učinkovito potisnule trkača prema naprijed – poput “opruga” pod nogama. Svaka elastična “oštrica” ima precizno podešenu geometriju, debljinu i poziciju kako bi pružala potporu u svakoj fazi trkačeva koraka i omogućila mu pun raspon pokreta.

STRETCH WEB™

STRETCH WEB™

Stretch web™ potplata sadrži gumu koja pruža maksimalnu izdržljivost i prianjanje. Prilagođava se svakoj podlozi te omogućava stabilnost i ugodno trčanje.

TECHFIT™

TECHFIT™

TECHFIT™ je lagan i elastičan površinski materijal koji savršeno prianja uz gornji dio stopala i jamči maksimalnu stabilnost i udobnost. Može se kombinirati s drugim materijalima poput, primjerice, mrežice.

TORSION®

TORSION®

TORSION® potporni sustav podupire svod stopala i omogućuje prirodno kretanje i prilagodbu prednjeg i stražnjeg dijela stopala svakoj podlozi. TORSION® jamči stabilnost stopala podupirući njegov srednji dio u svakom za trčanje specifičnom pokretu. Sustav se brzo anatomski prilagođava stopalu trkača čime se skraćuje vrijeme adaptacije.

TPU

TPU

TPU trake obavijaju sredinu stopala te pružaju podršku stopalnom luku i osiguravaju dodatnu stabilnost.

TRAXION™

TRAXION™

TRAXION™ tehnologiju karakterizira potplat s profilom koji jamči maksimalno prianjanje za podlogu u svim smjerovima i sprečava pritisak na bilo koji dio stopala. Namijenjena je svim vremenskim uvjetima te pruža stabilnost i pokretljivost na svim podlogama.